Tunne- ja kaveritaitokortit

Alakouluikäisille suunnattujen tunne- ja kaveritaitokorttien avulla voidaan harjoitella tunteiden tunnistamista, nimeämistä ja ilmaisua sekä vuorovaikutustaitoja. Kortteja voidaan hyödyntää monipuolisesti erilaisissa harjoituksissa ja kasvatuskeskusteluissa. Kortit auttavat lapsia kuvailemaan esimerkiksi välituntien ristiriitatilanteita ja niiden herättämiä tunteita itsessä ja toisissa. Korttien avulla voidaan löytää uusia toimintatapoja ongelmatilanteisiin.

Korttipakka sisältää 16 tunnekorttia, 10 ristiriitakorttia ja 8 kaveritaitokorttia. Korttien koko on A6. Kuvat: Taija Turkumäki. Tulosta alta tunne- ja kaveritaitokorttien ideapankki!

Tulosta Tunne- ja kaveritaitokortit

978-952-7022-10-8

Riikka Nurmi
Projektikoordinaattori