Vennyn ja Eeron ihania kuvia -taidekorttipakka

Iloa ja hyvää mieltä Vennyn ja Eeron ihanista kuvista! Vennyn ja Eeron ihania kuvia -taidekorttipakka sisältää 40 taidekuvakorttia (A5) Järvenpään taidemuseon kokoelmista. Taidekortit on koottu yhteistyössä lasten, Suomen Mielenterveysseuran ja Järvenpään taidemuseon kanssa tuomaan lapsille mielen hyvinvointia ja edistämään mielenterveystaitoja.

Taidekorttien käytössä on lukemattomia mahdollisuuksia. Niiden äärelle voidaan pysähtyä yhdessä aikuisen johdattelemana, lapset voivat leikkiä niillä keskenään tai lapsi voi itsekseen tutkia taidekortteja. Taide ja taidekortit voivat olla toiminnan, oppimisen tai keskustelun ja tarinoiden lähtökohta ja väline. Korttilaatikosta löytyy myös ideavihko, johon on koottuna ideoita korttipakan käytöstä.

Tilaa Vennyn ja Eeron ihania kuvia -taidekorttipakka
Materiaalin yhteyshenkilö:
Elina Marjamäki p. 040 678 7295
Kohdeyleisö:
Lasten ja nuorten kanssa toimivat, keskusteluryhmien vetäjät
Laajuus:
40 taidekorttia