Eläinlasten elämää - Mielenterveystaitoja pöytäteatterin keinoin

Eläinlasten elämää - Mielenterveystaitoja pöytäteatterin keinoin on aineisto lasten kanssa toimiville kasvattajille ja opettajille, jonka avulla voidaan tukea ja opettaa mielenterveystaitoja sekä varhaiskasvatuksessa että alakoulussa. Aineisto koostuu tarinavihosta ja kuudesta eläinhahmosta; Pupusta, Peurasta, Sudesta, Siilistä, Siilin pikkusiskosta ja Pöllöstä. Tarinoissa seurataan ja selvitellään eläinlasten välisiä kommelluksia ja arjen tilanteita roolityöskentelyn avulla. Tarinat kertovat arkisista tapahtumista, joissa tarvitaan mielenterveystaitoja kuten tunteiden ilmaisemista, kannustamista, lohduttamista ja jämäkkyyttä. Lapset pääsevät harjoittelemaan myös kaverin mukaanottamista, toisten mielipiteiden huomioimista, anteeksi pyytämistä ja auttamista.

Djurbarnens liv - Färdigheter inom psykisk hälsa med hjälp av dockteater är ett material för fostrare och lärare som arbetar med barn. Med hjälp av materialet kan man stöda och lära ut färdigheter inom psykisk hälsa. I berättelserna följer man med och reder ut vardagliga situationer och missöden mellan sex djurbarnen - Haren, Rådjur, Vargen, Igelkotten, Igelkottens lillasyster och Ugglan - med hjälp av rollspel.

Här kan du printa ut materialet på svenska Djurfigurerna kan beställas via länken nedan.

HUOM! Verkkokauppa on kesätauolla. Tilaaminen on mahdollista taas 7.8.17 alkaen.

Tilaa Eläinlasten elämää - Mielenterveystaitoja pöytäteatterin keinoin
Materiaalin yhteyshenkilö:
Karoma Arja
Kohdeyleisö:
Lasten kanssa työskentelevät ja vanhemmat
Laajuus:
30 s + 6 erilaista eläinhahmoa