Voimaa urheiluun hyvästä mielestä

Loikkaava poika

Voimaa urheiluun hyvästä mielestä -materiaali on tarkoitettu valmentajille ja ohjaajille antamaan tietoa ja työvälineitä urheilevan nuoren mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Liikunta ja urheilu eri muodoissaan antavat kasvavalle lapselle ja nuorelle upeita elämyksiä, kavereita ja terveyttä tukevia elämäntapoja päivittäiseen toimintaan. Materiaali tarjoaa toimivia harjoituksia, keskustelun aiheita ja vinkkejä – hyvän mielen hetkiä - niin lapsille ja nuorille kuin heidän tukijoukoilleen ja valmentajilleen.

Materiaali on kehitetty Suomen Mielenterveysseuran Mielenterveystaidot nuorisotyöhön -projekteissa yhteistyössä Vantaan Jalkapalloseuran kanssa vuosina 2013-2015. Voimaa urheiluun hyvästä mielestä -verkkomateriaali

Lataa
Laajuus: