Lahjoituksia nuorten itsemurhien ehkäisyyn

Imagen Anssi Järvinen nosti blogissaan esiin 15-vuotiaan Alisan koskettavan kuolinilmoituksen, joka julkaistiin Helsingin Sanomissa 13.5. Pysäyttävä kirjoitus on saanut monet ihmiset tukemaan Suomen Mielenterveysseuran työtä lahjoituksella. Alisan kuolinilmoituksiin liittyvillä lahjoituksilla saadut varat käytetään perheen toivomuksen mukaisesti nuorten itsemurhien ehkäisyyn eli nuorten ryhmiin. Lahjoituksia on kertynyt noin 13 000 euroa.

Haluamme välittää lämpimän osanottomme Alisan omaisille suureen suruunne ja kiittää teitä kauniista toiveestanne pyytää osoittamaan osanotot lasten ja nuorten itsemurhien ehkäisyyn Suomen Mielenterveysseuralle.

Kiitokset myös Anssi Järviselle vaikean aiheen esiin nostamisesta sekä kaikille lahjoittajille tuestanne mielenterveyden hyväksi.

Tee kertalahjoitus Suomen Mielenterveysseuralle

Mervi Saikkonen