Hyvinvointiryhmä yrittäjille, Pelkosenniemi

Haluatko saada aikaa omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle ja omien voimavarojen vahvistamiselle! Onko pysähtymisen paikka?

Yrittäjien hyvinvointiryhmässä sinulla on mahdollisuus jakaa yrittämiseen ja mielen hyvinvointiin liittyviä ajatuksia, kokemuksia ja oivalluksia yhdessä toisten yrittäjien kanssa. Saat tapaamisista uutta intoa työhön ja elämään. Ryhmän tarkoituksena on löytää työn ja muun elämän tasapaino, ehkäistä uupumista ja työkyvyn alentumista, löytää keinoja stressin säätelyyn ja rentoutumiseen sekä löytää voimavaroja ja elämäniloa.

Ryhmä aloittaa 31.8. klo 17.30-20.00. Tapaamisia on yhteensä 7 kertaa. Mukaan mahtuu 10 yrittäjää.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla sovitaan tulevien tapaamisten keskusteluteemat ryhmän jäsenten tärkeäksi kokemien aiheiden pohjalta.

Teemoja voivat olla esim.

• yrittäjänä jaksaminen
  • ajankäytön hallinta
  • itsetuntemus ja tunnetaidot
  • voimavarojen vahvistaminen
  • stressin tunnistaminen ja hallinta
  • yrittäjyys ja oman työn johtaminen

Ryhmänohjaajana toimii

Liisa Pyhäjärvi-Viitamäki, Hyvinvointivalmentaja, prosessien ohjaaja, SiiSec Ky /ILO&VOIMA

Alustavat ryhmätapaamisten päivämäärät, jotka vahvistetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla: 31.8., 14.9., 5.10., 26.10., 16.11., 30.11. ja 14.12.2017

Päivämäärä:
31/08/2017 - 17:30
Sijainti:
Pelkosenniemi
Kohderyhmä:
Yrittäjät
Järjestäjä:
Suomen Mielenterveysseura, Pelkosenniemen Yrittäjät
Koulutuksen yhteyshenkilö:
Liisa Pyhäjärvi-Viitamäki
Hinta:
Maksuton

Sitova ilmoittautuminen 10.8.2017 mennessä.

Liisa Pyhäjärvi-Viitamäki,
gsm 050 528 9638 tai sähköposti ilo.voima@gmail.com.

Osallistujat saavat erillisen kutsun, jossa tarkemmat tiedot.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä
yrittäjäjärjestön jäsenyyttä.