Edistämme välittämisen kulttuuria

Suomen Mielenterveysseuran perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. Mielenterveysseura puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen.

Mielenterveysseura rakentaa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä edistää välittämisen kulttuuria. Mielenterveysseura kannustaa aktiivisuuteen yhteiskunnassa.

Mielenterveysseura toimii ihmisoikeuksien ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden puolesta Suomessa ja kansainvälisesti. Mielenterveysseura tarjoaa apua elämän kriiseissä ja tukee erityisesti heikoimmassa asemassa olevien mielenterveyttä ja hyvinvointia.

Strategia

Mielenterveysseuran liittokokous 25. huhtikuuta 20 hyväksyi seuralle uuden strategian vuosille 20162020. Lue lisää: strategiaesite.