Tekstin koko

Suurenna tekstikokoa Pienennä tekstikokoa

Lyhytinterventio itsemurhaa yrittäneille

Lyhytinterventio itsemurhaa yrittäneille – LINITY 2013–2017 on SOS-kriisikeskuksen projekti. Linity-projektin päätavoitteena on itsemurhayritysten ja itsemurhien ehkäiseminen ja vähentäminen itsemurhaa yrittäneitä tukemalla.

LINITY - Lyhytinterventio itsemurhaa yrittäneille>>>


Liiku mieli hyväksi

Mielenterveysalan liikunnan kehittämis- ja koordinointihanke 2012-2015 jatkaa vuosina 2003-2009 toteutettujen kuntahankkeiden kehittämistyötä. Hankkeen päätavoitteena on luoda mielenterveysalan liikunnan konsultointi- ja kehittämismalli sekä toimia valtakunnallisena liikunta- mielenterveysalan asiantuntijana. Lisäksi tavoitteena on koota verkosta mielenterveysliikunnan parissa toimivista henkilöistä, sekä tuottaa aiheeseen liittyvää materiaalia ja koulutusta. Hankkeen toiminta alkoi elokuussa 2012 Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella. 

Mielenterveysalan liikunnan koordinointi- ja kehittämishanke (2012-2015)>>>


Mielenterveyden ensiapu

Mielenterveyden ensiapu on Suomen Mielenterveysseuran rekisteröimä tavaramerkki. Koulutukset soveltuvat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman ja läheisten henkisen hyvinvoinnin ylläpitämisestä ja mielenterveysosaamisen vahvistamisesta.

Mielenterveyden ensiapu>>>


Hyvän mielen metsäkävelyt

Tutkimusten mukaan jo viisi minuuttia metsässä vaikuttaa myönteisesti henkiseen hyvinvointiimme. Silti metsää on hyödynnetty vain vähän mielenterveystyössä. Metsäkävelyillä hyödynnetään metsän käyttöä edistävässä ja ehkäisevässä mielenterveystyössä.

Hyvän mielen metsäkävelyt>>>

 

Päättyneitä hankkeita

E-mielenterveys 2008–2011

Mielenterveysseuran SOS-kriisikeskus toteutti E-mielenterveyshankkeen vuosina 2008–2011. Hanke lisäsi kansalaisten mahdollisuuksia edistää omaa mielenterveyttään sekä tukea lähimmäisiään verkon välityksellä. E-Mielenterveyshanke 2008–2011>>>

"Liiku Mieli Hyväksi" paransi mielenterveyskuntoutujien liikuntamahdollisuuksia

  • Mielenterveyskuntoutujien liikunnan kehittämishanke 2003–2005 sekä
  • Liiku Mieli Hyväksi 2006–2009 -hanke.
Liiku Mieli Hyväksi 2006-2009>>>

Tulosta tämä sivu
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä