Tekstin koko

Suurenna tekstikokoa Pienennä tekstikokoa
SELMA - oma-apuohjelma traumaattisiin kriiseihin

SELMA - selviytymismatka kriisistä eteenpäin on yksittäisen, järkyttävän tapahtuman kohdanneille tarkoitettu 8 viikkoa kestävä oma-apuohjelma internetissä. Järkyttävä tapahtuma voi olla esimerkiksi vakava sairastuminen, liikenneonnettomuus tai läheisen kuolema. Pitkäaikaista traumatisoitumista kokeneille (esimerkiksi toistuvan lähisuhdeväkivallan tai seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi joutuneille) ohjelma ei sovellu.

SELMA on tarkoitettu vaikean elämäntapahtuman itsenäisen käsittelyn tueksi. SELMAan hakeuduttaessa järkyttävästä tapahtumasta täytyy olla kulunut vähintään 6 kuukautta. SELMA on oma-apuohjelma, joten osallistujan täytyy olla kiinnostunut käsittelemään kriisiä itsenäisesti ja kirjoittamalla. Ohjelmaan osallistujan tulee olla yli 18-vuotias. SELMA ei sisällä vertaistukea eli siinä ei ole ryhmäkeskusteluita muiden järkyttäviä asioita kokeneiden kanssa.

SELMA koostuu kahdeksasta, viikon välein avautuvasta istunnosta. Ohjelman aikana osallistulla on halutessaan tukena tuutori, joka tukee ohjelmassa etenemistä.


Lisätietoa SELMA:sta ja hakeutuminen ohjelmaan>>>

Tulosta tämä sivu
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä