Avoimia työtehtäviä nuorisotyön osaamiskeskuksessa

Uutiset

Suomen Mielenterveysseura ry on saanut yhdessä Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n ja Nuorten mielenterveysseura Yeesi ry:n kanssa opetus- ja kulttuuriministeriöltä valtionapukelpoisuuden nuorisotyön osaamiskeskuksen muodostamiseen. Osaamiskeskukseen haetaan työntekijöitä.

Osaamiskeskukset kehittävät ja edistävät nuorisoalan osaamista, asiantuntijuutta ja tiedonkulkua nuorisolain mukaisesti. Osaamiskeskukset tukevat valtakunnallisen nuorisotyön ja -politiikan ohjelman toimeenpanoa.

Mielenterveysseuran koordinoima Mielenterveyden edistämisen ja ehkäisevän päihde- ja pelityön osaamiskeskuksen tavoitteena on edistää nuorisotyön ammattilaisten voimavaralähtöistä mielenterveysosaamista sekä ehkäisevää päihde- ja pelityön osaamista. Osaamiskeskus lisää promootio- ja preventio-osaamista ja jalkauttaa mielenterveysosaamista ja ehkäisevää päihde- ja pelihaittaosaamista eri nuorisotyön toimintoihin ja palveluihin valtakunnallisesti.

Osaamiskeskus-tiimi kiinnittyy Mielenterveysseurassa lasten ja nuorten edistävän työn kokonaisuuteen, josta muodostuu kokonaisuudessaan 8–9 henkilön joukko.

Haemme seuraavanlaisia osaajia:

Kaikkien työtehtävien haku päättyy 2.3.2018.

Lisätiedot

Lasten ja nuorten mielenterveystyön päällikkö Anniina Pesonen, 040 640 2405. Tiedustelut puhelimitse 22.2.2018 klo 9–11 sekä 27.2.2018 klo 14–16.