Avoin työtehtävä: Koulutuspäällikkö

Uutiset

Suomen Mielenterveysseura on aktiivinen kouluttaja. Seura toteuttaa monenlaista koulutusta mielenterveyden edistämiseen, itsemurhien ehkäisyyn, kriiseissä olevien auttamiseen sekä vapaaehtoistoimintaan. Seuran osana toimii myös Mieli Koulutuskeskus. Seuran koulutustarjonta ulkopuolisille 2018 löytyy kootusti verkkosivuiltamme.

Lisäksi koulutustoimintaan kuuluu sisäistä koulutusta.

Seuran koulutustoiminnan kehittämiseksi ja koordinoimiseksi haemme koulutuspäällikköä. Koulutuspäällikkö laatii kehittämissuunnitelman seuran koulutustoiminnan toteuttamisesta vuodesta 2019 eteenpäin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kiinnostusta mielenterveystyön osaamisen kehittämiseen ja sekä näkemystä sisältöosaamisen kehityssuunnista että pedagogista ja menetelmällistä ymmärrystä ja osaamista.

Edellytämme projektipäälliköltä

• soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta koulutustehtävistä ja aikuispedagogian opintoja
  • sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan kokemusta
  • valmiutta toimia itse sisältökouluttajana sidosryhmille myytävässä koulutuksessa
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aloitteellisuutta verkostojen luomisessa
  • vahvaa organisointikykyä sekä aktiivista, innostavaa ja tavoitteellista työotetta

Erityisesti arvostamme koulutusliiketoiminnan tuntemusta ja kokemusta koulutusten markkinoinnista. Järjestötoiminnan tuntemus on eduksi. Hakemallamme henkilöllä on mielenterveystyön eri osa-alueiden (mielenterveyden edistäminen, ongelmien ja itsemurhien ehkäisy, kriisiapu ja perhetyö) tuntemusta ja myös mielenterveystyön menetelmän kouluttajapätevyys.

Arvostamme hyvää ruotsin kielen taitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Kokemus sähköisten oppimisalustojen kehittämisestä on eduksi. Mielenterveysseuralla on käytössä Moodle-alusta.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä on kokopäiväinen.

Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme lähettämään sähköpostitse viimeistään 15.4.2018 osoitteeseen hakemukset@mielenterveysseura.fi

Tiedustelut

Kehitysjohtaja Kristian Wahlbeck