Toimiva lapsi & perhe kouluttajakokous 3. - 5.10.2016 Tampereen seurakuntien kurssikeskus

Toimiva lapsi & perhe (Tl&p) -ohjelma järjestää vuosittaisen kouluttajien työkokouksen, joka on suunnattu Tl&p -menetelmiä kouluttaville ja kouluttajaksi opiskeleville.
Kouluttajakokous on 3.-4.10.2016 ja kokouspaikkana on Tampereen lähellä Kangasalla sijaitseva Tampereen seurakuntien kurssikeskus

Perinteinen työkokous on kahden päivän mittainen ja siinä luodaan katsaus Toimiva lapsi & perhe -työhön ja sitä lähellä oleviin teemoihin, kuten viimeaikaiseen tutkimukseen liittyen vanhemman mielenterveysongelmasta puhumiseen ja lasta suojaaviin tekijöihin.

Lisäksi nostetaan esille ajankohtaisia aiheita ja erityiskysymyksiä TLP-työn erilaisiin toimintaympäristöihin (mm.kuolemaan ja suruun liittyvät), kouluttamiseen ja työn implementointiin liittyen. Kouluttajilta toivotaan ilmoittautumisen yhteydessä toiveita kokouksessa käsiteltäviksi aiheiksi.

Tänä vuonna työkokouksen yhteydessä järjestetään jatkokoulutuspäivä 5.10. niille kouluttajille, jotka kaipaavat päivitystä koko ajan kehittyvään Lapset puheeksi –työmenetelmään  ja erityisesti siihen liittyvään kuntatyöhön. Voit siis osallistua joko kouluttajien työkokoukseen, työkokoukseen ja koulutuspäivään tai pelkästään koulutuspäivään.

Aika ja paikka

3.-5.10.2016 Tampereen seurakuntien kurssikeskus

Osallistujat

Toimiva lapsi & perhe -kouluttajat sekä kouluttajakoulutuksessa olevat