Harjoittelijaksi KICKS-myymälään?

Uutiset

Oletko 18–27-vuotias nainen ja kiinnostunut harjoittelusta myymälässä kosmetiikan parissa? Haluatko työssäsi palvella ja kohdata asiakkaita, tukenasi ikioma mentori? Silloin sinulla voi olla mahdollisuus harjoitteluun KICKS-myymälässä syksyn aikana!

Pohjoismaiden johtava kosmetiikkaketju KICKS haluaa edistää nuorten naisten psyykkistä hyvinvointia S.H.A.R.E.-mentoriohjelman avulla, joka toteutetaan yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa. Mentoriohjelma on tarkoitettu 18–27-vuotiaille, mielenterveyshäiriöitä kokeneille nuorille naisille. KICKS tarjoaa palkattoman työharjoittelupaikan myymälöissään 3 kuukaudeksi (syys–marraskuu 2018), noin 20 tuntia viikossa. Mentoreiksi koulutetut työntekijät tukevat ja auttavat harjoittelijoita koko harjoittelujakson ajan.

Ku­ka so­pii har­joit­te­li­jak­si?

Sinulla on omaa kokemusta mielenterveyden ongelmista ja koet, että harjoittelu auttaisi sinua saamaan kiinni työelämästä. Olet utelias työskentelemään kosmetiikan parissa ja myymäläympäristössä. Haluaisit mielellään työskennellä ihmisten ja asiakaspalvelun parissa ja antaa henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua asiakkaille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta työskentelystä myymälässä, aito kiinnostus kosmetiikka-alaa kohtaan riittää. Harjoittelupaikkoja on tarjolla Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Lahdessa, Raisiossa sekä Oulussa.

Mi­tä oh­jel­ma si­säl­tää?

Saat kehittävän ja antoisan harjoittelujakson KICKS-myymälässä, sekä oman mentorin, joka on halukas kuuntelemaan ja olemaan tukenasi koko harjoittelujakson ajan.

Mik­si KICKS jär­jes­tää täl­lai­sen oh­jel­man?

KICKS toivoo, että mentoriohjelma vahvistaa siihen osallistuvien nuorten naisten mielenterveyttä tarjoamalla heille myönteisen ja vahvistavan työkokemuksen, joka voi auttaa heitä elämässä eteenpäin. Yhä useampi nuori nainen kokee mielenterveyden häiriöitä, mutta vain harvat uskaltavat puhua siitä. KICKS on käynnistänyt S.H.A.R.E.-hankkeen rikkoakseen hiljaisuuden ja lisätäkseen tietoa mielenterveyden häiriöistä.

Ohjelma toteutettiin Suomessa ensimmäisen kerran syksyllä 2017. Harjoittelijoilta ja mentoreilta saatu palaute on ollut erittäin hyvää.

Harjoittelu antoi minulle itsevarmuutta ja rohkeutta, uskon enemmän itseeni nykyisin. Mentorini oli mukava ja hänen kanssaan oli helppo keskustella.”
Syksyn 2017 harjoittelija

Jos kiinnostuit, voit lähettää avoimen hakemuksen tai kysellä lisätietoja mia.purho@mielenterveysseura.fi. Kerro hakemuksessasi vähintään kuka olet ja miksi haluat mukaan ohjelmaan.