Mind-Body Bridging (3 pv), Vaihe 1, Helsinki, kevät 2018

Mieli-keho -yhteyttä vahvistava MBB-menetelmä tarjoaa välineitä tiedostaa omia ajatuksia silloin, kun niiden ylivalta aiheuttaa kielteisiä tunnekokemuksia ja kehollisia stressireaktioita. Mind-Body Bridging (MBB) on näyttöön perustuva, nopea ja tehokas terapeuttinen menetelmä, joka on kehitetty psykiatrien, lääkäreiden, psykologien ja tutkijoiden välisenä yhteistyönä.

MBB:tä voidaan turvallisesti käyttää oman hyvinvoinnin vahvistamiseen itsehoito- ja stressinpurkumenetelmänä. Se auttaa muun muassa käsittelemään kielteisiä ajatuksia, hiljentämään ahdistuneisuutta aiheuttavia vaatimuksia ja päästämään irti ongelmallisista tunteista. Stressinlievitys- ja voimaantumisharjoitusten avulla yliaktiivinen mieli saadaan rauhoittumaan, yhteys omiin voimavaroihin palautumaan ja toimintakyky säilymään hyvänä stressaavissakin tilanteissa. Menetelmän harjoituksia voidaan hyödyntää arjessa ilman, että siihen tarvitsee varata erillistä vetäytymisaikaa tai -paikkaa.

Koulutus on suunnattu kaikille stressinhallinnan ja hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille. Sitä voidaan hyödyntää myös ammattikäytössä jatkokoulutuksen jälkeen. Jatkokoulutukseen osallistumisen edellytyksenä on sosiaali- tai terveysalan peruskoulutus.

Aika
22. - 23.3. ja 12.4.2018 klo 9.00 - 16.00 (Huom! Koulutuksen kolmas päivä on muuttunut aiemmin ilmoitetusta)

Suomen Mielenterveysseuran Mieli-koulutustila
Maistraatinportti 4 A, 2. krs., 00250 Helsinki