Kalle Erkkilä Mielenterveyspooli 2.0 -hankkeen viestintäsuunnittelijaksi

Uutiset

Tiedottaja, toimittaja ja valokuvaaja Kalle Erkkilä aloittaa tehtävässään 7.5.2018.

Kalle Erkkilä.

Mielenterveyspoolin muodostavat suomalaisen mielenterveystyön keskeiset toimijat. Hanke (2018–2020) vahvistaa järjestöjen yhteistä vaikuttamistyötä ja tuotosten hyödyntämistä sekä tiivistää järjestöjen yhteistyötä.

Hankkeen viestintäsuunnittelijaksi on valittu Kalle Erkkilä, 29. Hänellä on monipuolinen kokemus viestintäalan töistä: Erkkilä on aiemmin työskennellyt muun muassa WWF Suomen ja Vasemmistonuorten tiedottajana sekä vapaana toimittajana, valokuvaajana ja viestinnän kouluttajana. Hän valmistui medianomiksi journalismin koulutusohjelmasta vuonna 2014. Vapaa-ajalla Erkkilä harrastaa jalkapalloa.

Mielenterveyspooli 2.0 -hankkeen toteuttavat poolin jäsenistä Finfami, KoKoA – Koulutetut kokemusasiantuntijat, Mielenterveyden keskusliitto, Nyyti, Psykosociala förbundet, Suomen Klubitalot ja Suomen Mielenterveysseura. Toimintaa rahoittaa STEA Veikkauksen tuotoilla. Hankkeen hallinnoivana tahona ja työnantajana toimii Suomen Mielenterveysseura.

Alviina Alametsä
Projektipäällikkö