MIOS-hankkeen materiaalipankki

Tervetuloa MIOS-hankkeen materiaalipankkiin!

Sivulta löytyvä materiaali on tarkoitettu Tee, tunne, oivalla - TOIVO -ryhmien ohjaajien käyttöön sekä paikallisten seurojen MIOS vastuuhenkilöille. Materiaalipankista löytyy kaikki tarvittavat materiaalit ryhmän toimintaan.

Jos huomaat jotain tärkeää puuttuvan, niin kerrothan siitä hankkeen työntekijöille Johannekselle (johannes.parkkonen@mielenterveysseura.fi) tai Emilialle (emilia.frantsi@mielenterveysseura.fi).

Materiaalia voi tulostaa suoraan täältä sivustolta, mutta postitamme myös kaikkiin yhteistyöseuroihin mateariaalipaketin ennen ryhmien käynnistymistä, jossa on kaikki ryhmän toimintaan tarvittava materiaali.

• Ryhmätoiminnan ohjeet ja suunnittelupohjat
  • Lomakkeet
  • Markkinointimateriaalit
  • Logot

Ryhmätoiminnan ohjeet ja suunnittelupohjat

Ryhmien toiminnan suunnittelu ja materiaalit

• Päivittyy pian

Liitteet Tee, tunne, oivalla - ryhmätoiminnan mallin harjoituksiin

Aloitus- ja lopetusilmoitukset

Kykyviisari

Alla on linkit Kykyviisarin eri kieliversioihin. Klikkaamalla linkkiä pääset katsomaan kyselyn PDF-tiedostoa, jonka voit myös tulostaa osallistujille. Vaihtoehtoinen tapa toteuttaa tämä on se, että jokainen osallistuja täyttää kyselyn internetissä, esim. oman puhelimen avulla. Ohjeet tähän saa Emilialta. Kykyviisarin esittelyvideioita ja tietoa löytyy tästä linkistä.

Markkinointimateriaalit

Logot