Kriisivastaanotto tarjoaa keskusteluapua

Kriisivastaanotolla kriisityöntekijät tarjoavat henkilökohtaista keskusteluapua selviytymisen tueksi yksilöille, pariskunnille ja perheille. Tukea ja apua tarjotaan myös maahanmuuttajille suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ja tarvittaessa myös tulkin välityksellä.

Kriisityöntekijät ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Auttamisen tavoitteena on tukea asiakasta selviytymään vaikeasta tilanteesta. Kriisiasiakkaalla on myös mahdollisuus saada koulutettu vapaaehtoinen tukihenkilö, jota myös sitoo vaitiolovelvollisuus.

Vastaanotolle ei tarvita lähetettä, yhteydenotto puhelimitse riittää. Asiakkaaksi haluava voi ottaa yhteyttä joko suomenkieliseen asiakaspuhelimeen tai englanninkieliseen ulkomaalaisten kriisipalveluun / Crisis service for foreigners.

Ajanvaraustiedustelut

(09) 4135 0510
avoinna ma-to klo 9-12 ja 13-15 sekä pe klo 9-12

Crisis service for foreigners / For appointments call

(09) 4135 0510
avoinna ma-to klo 9-12 ja 13-15 sekä pe klo 9-12
open on Mon-Thu 9- 12 and 13-15, on Fri 9-12

Huomioithan, että yhteystietojen lähettäminen tapahtuu lähettäjän omalla vastuulla, käytössämme ei ole tietosalattua sähköpostiyhteyttä.

Yhteydenottolomake

Voit halutessasi ottaa yhteyttä ja tiedustella ajanvarausta SOS-kriisikeskuksesta allaolevalla nettilomakkeella.

SOS-kriisikeskuksen asiakaskokous on keskiviikkoisin, jonka jälkeen otamme yhteyttä asiakkaisiin mahdollisimman pian. SOS-kriisikeskuksen puhelu tulee tuntemattomasta numerosta. Kiireellisessä avun tarpeessa kannattaa ottaa yhteyttä oman paikkakunnan kriisipäivystykseen tai hätänumeroon 112.