Joululahjoitus

Moni lapsi, nuori, aikuinen ja vanhus tarvitsee apua mielen ongelmiin tälläkin hetkellä. Kenen tahansa mieli voi uupua ja särkyä.

Myös joulun aikaan liittyy monen mieltä kuormittavia suorituspaineita ja yksinäisyyttä. Sinä voit auttaa.

Tee joululahjoitus mielenterveyden hyväksi!

Valitse tänä jouluna lahjoituskohteeksi Suomen Mielenterveysseuran tärkeä työ mielenterveyden hyväksi. Lahjoituksesi avulla edistetään lasten, nuorten aikuisten ja ikäihmisten mielenterveyttä sekä tuetaan vaikeissa elämäntilanteissa eläville.

Tee kertalahjoitus

Lataa tästä joulutervehdys lähetettäväksi:

Joulutervehdys suomeksi
joulutervehdys ruotsiksi
joulutervehdys englanniksi

Tee yrityslahjoitus

Yrityslahjoitukset

Yritykset saavat käyttöönsä sähköisen joulutervehdyksen (su, ru ja eng), kun yrityslahjoitus on yli 250 euroa. Yli 2500 euroa lahjoittaneiden yritysten nimet julkaisemme kiitosilmoituksessamme Helsingin Sanomissa tammikuussa 2019.

Tilaa lasku oheisen linkin kautta tai ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme. Annamme mielellämme lisätietoja ja autamme lahjoituksen tekemisessä.

Näin lahjoituksesi auttaa

Mielenterveysseuran joulukampanjaan tekemäsi lahjoitus käytetään mielenterveyden edistämisen ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamisen hyväksi. Jokainen lahjoitus auttaa.

Lähes jokainen meistä kokee mielenterveyden ongelmia elämänsä aikana, ja joka toinen kokee vakavampia mielenterveyden häiriöitä. Sinun joululahjoitustasi tarvitaan, jotta yhä useampi voi saada apua ja tukea ajoissa.

Tee joululahjoitus jo tänään!

Lahjoittajapalvelu

Kysy lisää lahjoittamisesta +358 9 615 516 (arkisin klo 9-15)Maistraatinportti 4 A, 00240 Helsinki