Juhlakeräys

Lähestyykö juhlapäivä? Juhlakeräys mielenterveyden hyväksi on hieno tapa juhlistaa erityistä päivää. Juhlakeräyksen voi perustaa vaikkapa syntymäpäivien, valmistujaisten tai häiden kunniaksi tai jonain muuna sinulle tai teille tärkeänä juhlapäivänä.

Juhlakeräys verkossa

Perusta juhlakeräys helposti verkossa ja pyydä onnittelijoita lahjoittamaan suoraan sinun tai teidän nimikkopottiin. Voit seurata keräyksen karttumista ja onnittelijoiden jättämiä tervehdyksiä reaaliajassa.

Perusta juhlakeräys verkossa

Perinteinen juhlakeräys

Juhlakeräyksen voi perustaa myös perinteiseen tapaan. Onnittelijoita pyydetään tällöin tekemään lahjoitus tilisiirtona Mielenterveysseuran lahjoitustilille ja käyttämään lahjoitusta tehdessään viestinä keräyksenne nimeä. Välitämme keräyksen perustajalle lahjoittajien nimet ja lahjoitussumman noin kahden viikon kuluttua juhlapäivästä.

Ota meihin yhteyttä ja ilmoita seuraavat tiedot:

• Keräyksen perustajan nimi ja yhteystiedot (katuosoite, postinumero ja -toimipaikka, puhelin, s-posti)
  • Viesti, jonka avulla lahjoitukset kohdentuvat keräykseenne: esim. Mielikki Potti 60 v
  • Juhlapäivän ajankohta (päivämäärä)
  • Toivomasi/ toivomanne lahjoituskohde (kohdentamaton yleislahjoitus tai jokin erityinen kohde)

Muotoile sopiva lahjoituspyyntö esimerkiksi juhlakutsuun tai lehti-ilmoitukseen:
Lahjojen sijaan toivon/toivomme onnittelijoita tekemään lahjoituksen Suomen Mielenterveysseuran lahjoitustilille FI23 8000 1800 2830 05 viestillä: ”esim. Mielikki Potti 60 v”.

Mervi Saikkonen
Varainhankintapäällikkö