Muistokeräys

Muistokeräys mielenterveyden hyväksi on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen omaisen muistoa yhdessä läheisten ja ystävien kanssa.

Muistokeräys verkossa

Voit perustaa muistokeräyksen helposti verkossa ja välittää ystäville ja tuttaville tiedon mahdollisuudesta muistaa edesmennyttä lahjoituksella mielenterveyden hyväksi. Voit seurata muistokeräyksen karttumista ja osanottajien jättämiä tervehdyksiä reaaliajassa.

Perusta muistokeräys verkossa

Perinteinen muistokeräys

Muistokeräyksen voi perustaa myös perinteiseen tapaan. Osanottajia pyydetään tällöin tekemään lahjoitus tilisiirtona Mielenterveysseuran lahjoitustilille ja käyttämään lahjoitusta tehdessään viestinä edesmenneen nimeä. Välitämme keräyksen perustajalle lahjoittajien nimet ja kertyneen kokonaissumman noin kahden viikon kuluttua ilmoittamanne ajankohdan jälkeen.

Ota meihin yhteyttä ja ilmoita seuraavat tiedot:

• Keräyksen perustajan nimi ja yhteystiedot (katuosoite, postinumero ja -toimipaikka, puhelin, s-posti)
  • Edesmenneen nimi, jonka avulla lahjoitukset kohdentuvat keräykseen
  • Ajankohta, johon mennessä tehdyistä lahjoituksista toivotte koosteen (päivämäärä)
  • Toivomasi/ toivomanne lahjoituskohde (kohdentamaton yleislahjoitus tai jokin erityinen kohde)

Muotoile sopiva lahjoituspyyntö esim. kuolinilmoitukseen tai hautajaiskutsuun:

Kukkien sijaan toivon/ toivomme osanottajia kunnioittamaan (edesmenneen) ”Etunimi Sukunimen” muistoa tekemällä lahjoituksen Suomen Mielenterveysseuran lahjoitustilille FI23 8000 1800 2830 05 viestillä: (edesmenneen) ”Etunimi Sukunimi”.

Lahjoittajapalvelu

Kysy lisää lahjoittamisesta +358 9 615 516 (arkisin klo 9-15)Maistraatinportti 4 A, 00240 Helsinki