Mukana tukemassa

Sari Aalto-Matturi.

”Mielenterveystyöhön tarvitaan lisää varoja. Toivomme, että mahdollisimman moni yritys osallistuu talkoisiin suomalaisten mielenterveyden hyväksi”, toiminnanjohtaja Sari Aalto-Matturi Suomen Mielenterveysseurasta kannustaa.

 

Yhteistyökumppanit ja yrityslahjoittajat

Strateginen yhteistyökumppani

Me-säätiön avulla kehitetään ja toteutetaan nuorten mielenterveyttä tukevaa Sekasin-chat -palvelua. Sekasin-chat on valtakunnallinen, laajasti avoinna oleva keskustelupalvelu, joka tukee mielen hyvinvointia ja mielenterveyden ongelmista selviämistä. Chat luo toivoa jokaiselle nuorelle ja auttaa ratkomaan mieltä painavia ongelmia.

Sekasin-palvelu on auki lähes vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Me säätiön huomattava 779 000 euron lahjoitus mahdollistaa tämän äärettömän tärkeän palvelun ylläpitämisen kahden vuoden ajan vuosina 2017-2018.

"Chat on osoittautunut nuorille luontevaksi yhteydenoton kanavaksi. Keskustelutarpeen määrä on yllättänyt kaikki. Avun tulee olla nuorten ulottuvilla juuri silloin, kun he sitä kipeimmin tarvitsevat. Nuoret ovat kokeneet, että chatin kautta saatu tuki helpottaa oloa, antaa neuvoja sekä ehkäisee merkittävällä tavalla ongelmien kasautumista ja syrjäytymistä”, sanoo Me-säätiön toimitusjohtaja Ulla Nord.

 

Yhteistyökumppanit

Kicks-logo

Kosmetiikkaketju KICKS edistää nuorten naisten psyykkistä hyvinvointia yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa. KICKSin S.H.A.R.E.-hanke sisältää mentoriohjelman 18–27-vuotiaille mielenterveyshäiriöitä kokeneille nuorille naisille.

“Mielenterveyden ongelmat koskevat välillisesti tai suoraan myös monia työntekijöitämme ja asiakkaitamme. Meille on tärkeää, että voimme sitoutua työskentelemään mielenterveysongelmien vähentämiseksi ja pyrkiä luomaan valoisamman tulevaisuuden. S.H.A.R.E. on pitkäaikainen hanke, jossa KICKS tukee Mielenterveysseuran työtä lahjoituksella sekä tarjoaa tietoa ja apua myös omissa kanavissaan”, sanoo KICKSin yhteiskuntavastuupäällikkö Malin Stavlind.

Roschier-logo

 

Yrityslahjoittajat

BOCO IP
BOND
ELO työeläkeyhtiö
ERAT arkkitehdit
Kirjapaino Jaarli Oy
Juvenes print
Learnpoint
Nordea
Painotalo Plus Digital
PWC
Sonera
Talgraf Oy
Toshiba
TRS-Palvelut Oy/ Rakentamispalvelut
VISMA
Y-säätiö

Yhteystiedot

Jutta Kajander
Viestinnän asiantuntija
Seuran ja palvelujen markkinointiviestintä

+358 40 801 4429Maistraatinportti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki

Mervi Saikkonen
Varainhankinnan asiantuntija
Kara Mondo (Tmi)

+358 50 361 2828Suomen Mielenterveysseura, Maistraatinportti 4 A, 7. kerros, 00240 Helsinki.