Yrityskumppaniksi

Tarjoamme yrityksille kiinnostavia yhteistyömahdollisuuksia mielenterveyden hyväksi! Yritykset voivat tulla mm. yhteistyökumppaniksi huhti-toukokuussa toteutettavaan positiiviseen ja voimaannuttavaan Mielinauha-keräykseen. Kerromme ja keskustelemme mielellämme myös muista yhteistyömahdollisuuksista.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

Mervi Saikkonen, mervi.saikkonen@mielenterveysseura.fi, 050 361 2828
Jutta Kajander, jutta.kajander@mielenterveysseura.fi, 040 801 4429

Yrityskumppanit 2018

Strateginen yhteistyökumppani

Me-säätiön avulla kehitetään ja toteutetaan nuorten mielenterveyttä tukevaa Sekasin-chat -palvelua. Sekasin-chat on valtakunnallinen, laajasti avoinna oleva keskustelupalvelu, joka tukee mielen hyvinvointia ja mielenterveyden ongelmista selviämistä. Chat luo toivoa jokaiselle nuorelle ja auttaa ratkomaan mieltä painavia ongelmia.

Sekasin-palvelu on auki lähes vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Me säätiön huomattava 779 000 euron lahjoitus mahdollistaa tämän äärettömän tärkeän palvelun ylläpitämisen kahden vuoden ajan vuosina 2017-2018.

"Chat on osoittautunut nuorille luontevaksi yhteydenoton kanavaksi. Keskustelutarpeen määrä on yllättänyt kaikki. Avun tulee olla nuorten ulottuvilla juuri silloin, kun he sitä kipeimmin tarvitsevat. Nuoret ovat kokeneet, että chatin kautta saatu tuki helpottaa oloa, antaa neuvoja sekä ehkäisee merkittävällä tavalla ongelmien kasautumista ja syrjäytymistä”.

Me-säätiön toimitusjohtaja Ulla Nord

Kicks-logo

Kosmetiikkaketju KICKS edistää nuorten naisten psyykkistä hyvinvointia yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran kanssa. KICKSin S.H.A.R.E.-hanke sisältää mentoriohjelman 18–27-vuotiaille mielenterveyshäiriöitä kokeneille nuorille naisille.

“Mielenterveyden ongelmat koskevat välillisesti tai suoraan myös monia työntekijöitämme ja asiakkaitamme. Meille on tärkeää, että voimme sitoutua työskentelemään mielenterveysongelmien vähentämiseksi ja pyrkiä luomaan valoisamman tulevaisuuden. S.H.A.R.E. on pitkäaikainen hanke, jossa KICKS tukee Mielenterveysseuran työtä lahjoituksella sekä tarjoaa tietoa ja apua myös omissa kanavissaan”

Roschier-logo

"Mielestämme Suomen Mielenterveysseura tekee tärkeää työtä, jota meillä on kunnia olla mukana tukemassa. Yhteistyömme sai alkunsa jo viime vuonna, kun asiakkaamme valitsivat Ärrä tekee hyvää-kampanjassa Suomen Mielenterveysseuran 16 800 euron lahjoituksen saajaksi. Tästä on hyvä jatkaa!"

R-kioskin tuotepäällikkö Tea Tahko

"Apteekki on matalan kynnyksen terveydenhuollon toimipiste, jossa käy myös paljon sellaisia ihmisiä, joilla ei ole kontaktia muuhun terveydenhuoltoon. On tärkeää, että apteekeissakin osataan kohdata, neuvoa ja ohjata ihmisiä myös mielenterveysasioissa oikeiden palveluiden piiriin.”

Suomen Apteekkariliiton Farmaseuttinen johtaja Charlotta Sandler

"Kaupan ala on monelle nuorelle portti työelämään. Tokmannillakin työskentelee paljon eri ikäisiä ihmisiä ja monimuotoisuuden edistäminen nähdään meillä todella tärkeänä.
Kenellä tahansa voi esimerkiksi terveydentila tai elämäntilanne muuttua hetkessä ja siksi kuka tahansa saattaa yllättäen tarvita apua. Muistetaan siis tilanteessa kuin tilanteessa
toisten kunnioittaminen ja avoimuus, niillä päästään pitkälle."

Tokmannin markkinointijohtaja Tomi Hakanpää

Jutta Kajander
Viestinnän asiantuntija
Seuran ja palvelujen markkinointiviestintä

+358 40 801 4429Maistraatinportti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki

Mervi Saikkonen
Varainhankinnan asiantuntija, Kara Mondo (Tmi)

+358 50 361 2828Maistraatinportti 4 A, 7. kerros, 00240 Helsinki.