Seniori Hyvinvointitreenit -ohjaajakoulutus Oulussa

(Kuva: Tuomas Gustafsson)

Huom! Koulutus on täynnä.

Seniori Hyvinvointitreenit on ikäihmisten hyvinvoinnin vahvistamiseksi kehitetty ryhmätoimintamalli. Toiminnan sisältö muodostuu osallistujien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Tätä toimintamallia on kehitetty yhdessä ikäihmisten ja ryhmänohjaajien kanssa. Sen on todettu soveltuvan erityyppisille ryhmille ja organisaatioille. Ryhmänohjaajat voivat olla sekä vapaaehtoisia että ammattilaisia.

Järjestämme Seniori Hyvinvointitreenien ohjaajakoulutuksen Oulun Uudella Seurahuoneella 2.-3.11. Koulutus sopii sekä ikäihmisten kanssa toimiville vapaaehtoisille että ammattilaisille.

Lue toukokuisen Tampereen koulutukseen tunnelmista Terveyssisar-blogista.

Koulutuksen teemat ovat ikäihmisten hyvinvoinnin ja erityisesti mielen hyvinvoinnin vahvistaminen ja edistäminen, ryhmänohjaaminen, treenien toimintaperiaatteet ja hyviksi huomatut käytännöt.

Koulutuksen aikana treenataan erilaisia ikäihmisten ryhmätoimintaan soveltuvia toiminnallisia menetelmiä. Koulutukseen kuuluu sekä lounas että kahvit. Osallistujat saavat myös Seniori Hyvinvointitreenien ohjaajan oppaan sekä myönteisen muistelun kortit.

Koulutus on maksuton.

Kouluttajina toimivat sekä mallin kehittäjiä että Seniori Hyvinvointitreenien ohjaajia.

Päivämäärä:
02/11/2015 - 09:00 - 03/11/2015 - 16:00
Sijainti:
Uusi Seurahuone. Rantakatu 4, Oulu.
Kohderyhmä:
Ikäihmisten kanssa työskentelevät
Järjestäjä:
Mirakle
Koulutuksen yhteyshenkilö:
Sonja Maununaho
Hinta:
Maksuton

Lisätietoja sisällöstä, majoituksesta sekä peruutuspaikoista Sonja Maununaholta.

Sonja Maununaho
Suunnittelija