KOTU -koulutus, Kauniainen, 8.5, 19.5., 26.5.2018

KOTU - kohtaa ja tue, maahanmuuttajan mielenterveyden ensiapu -koulutus on kansalaistaidon kurssi, joka on suunnattu,  ja sopii erityisesti pakolais- ja maahanmuuttajataustaisten henkilöiden parissa vapaaehtoisena toimiville, mutta myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Aika:               Ti 8.5. klo 17-20
                        La 19.5. klo 10-17
                        La 26.5. klo 10-14

Paikka:           Kauniaisten seurakunnan Sebastos-tila, Kauniaistentie 11, Kauniainen

Koulutuksen keskeinen sisältö:

- maahanmuuttajataustaisen henkilön kanssa työskentely

- kotoutujana uudessa maassa

- maahanmuutto psyykkisenä prosessina

- maahanmuuttajien keskeiset mielenterveyden häiriöt

Koulutus on maksuton (lounas omakustanteinen) ja kurssitodistuksen saa osallistumalla koko koulutukseen. Koulutus toteutetaan suomeksi, mutta keskusteluosuudet onnistuvat myös kaksikielisesti. Kouluttajana toimii Pia Rinne ja Khallata Demir.

Ilmoittautumiset 3.5. mennessä: Julia Jänis, puh. 050 411 7580, julia.janis@kauniainen.fi

Koulutuksen järjestävät Yhteinen kuntamme –hanke, Mielenterveysseura ja Kauniaisten seurakunta.

Päivämäärä:
08/05/2018 - 17:00

KOTU-koulutuksen tilaukset ja kyselyt:

Marjo Nurmi

Projektikoordinaattori, KOTU-Amif