KOTU-koulutus, Lahti, 2.5.,17.5. ja 24.5.2018

KOTU - kohtaa ja tue, maahanmuuttajan mielenterveyden ensiapu -koulutus on kansalaistaidon kurssi, joka on suunnattu,  ja sopii erityisen hyvin vapaaehtoisille ja muille toimijoille, jotka kohtaavat toiminnassaan pakolais- ja maahanmuuttajataustaisia henkilöitä. Koulutus ei sovi akuutissa kriisissä oleville.

Aika:                          Keskiviikko 2.5., torstai 17.5. ja maanantai 24.5.2018 kello 12.30–16.00

Paikka:                      Fellmannia, Kirkkokatu 27, Lahti

2.5. luokka 328 (3. kerros),

17.5. luokka 424 (4. kerros) ja

24.5. luokka 238 (2. kerros)

Koulutuksen keskeinen sisältö:

- maahanmuuttajataustaisen henkilön kanssa työskentely

- kotoutujana uudessa maassa

- maahanmuutto psyykkisenä prosessina

- maahanmuuttajien keskeiset mielenterveyden häiriöt

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutus ei sisällä kahvituksia. Osallistujien käytössä on Fellmannian kahvila-ravintola (omakustanteinen)

Osallistujat saavat kurssista todistuksen, joka edellyttää läsnäoloa kaikilla koulutuskerroilla

OhjaajaTaisto Lehtinen, MTEA1- ja MTEA2- ohjaaja, KOTU- ohjaaja, kouluttaja,  työyhteisövalmentaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja erityislastentarhan-opettaja

Ilmoittautuminen: Koulutukseen otetaan enintään 18 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla 16.4.2018 mennessä osoitteeseen jenni.korjus@lahti.fi. Ilmoittaudu vain jos kaikki koulutuspäivät sopivat sinulle.  Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita nimesi, organisaatiosi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Päivämäärä:
02/05/2018 - 12:30

KOTU-koulutuksen tilaukset ja kyselyt:

Marjo Nurmi

Projektikoordinaattori, KOTU-Amif