Mielenterveyden ensiapu 1 -koulutus 16. - 17.9.2017 Mäntsälä

Mielenterveys elämäntaitona -koulutus MTEA1 (14 h)
16.-17.9.2017 Mäntsälä

Mielenterveys on osa kokonaisterveyttämme, josta kannattaa pitää huolta. Hyvä mielenterveys lisää hyvinvointiamme ja auttaa meitä selviytymään elämän mukanaan tuomista haasteista.

Paikka:
Opistotalo, 201, Luentosali, Vanha Porvoontie 19, Mäntsälä

Aika:
la 09.00-16.00, su 09.00-16.00

Koulutuksen laajuus: 14 tuntia

Hinta:
Koulutus on osallistujille maksuton.
Osallistujat saavat Mielenterveys elämäntaitona -kirjan sekä todistuksen.
Suomen Mielenterveysseuran Mielenterveys kuuluu kaikille -hanke on mukana hallituksen Edistetään terveyttä ja hyvinvointia sekä vähennetään eriarvoisuutta -kärkihankkeessa.

Järjestäjä:
Mäntsälän kansalaisopisto

Kouluttajat:
MTEA -ohjaajat Taina Kanerva ja Anja Ryytty
puh. 040 535 5526 info@sambic.fi
www.mielellani.com

Ilmoittautuminen:
Mäntsälän kansalaisopisto: http://www.mantsalanopisto.fi/

Voimavaralähtöisessä koulutuksessa pohditaan mitä on hyvä mielenterveys. Käsittelemme arjen taitoja, stressin tunnistamista, tunteita ja ihmissuhteisiin liittyviä asioita. Koulutus lisää valmiuksia kohdata kriisejä ja antaa myös tietoa mielenterveyden riski- ja suojatekijöistä.

Koulutuksen anti on monipuolinen ja ryhmätöiden kautta osallistava sekä uutta energiaa antava! Koulutukseen voivat osallistua kaikki oman ja läheistensä mielenterveyden ylläpitämisestä kiinnostuneet. Koulutus ei sovellu akuutissa kriisissä oleville.

Sisältö:
Mitä hyvä mielenterveys on
Tunnetaidot
Elämän monet kriisit
Ihmissuhteet ja vuorovaikutus
Arjen taidot

Koulutus perustuu Suomen Mielenterveysseuran rekisteröityyn MTEA1 -koulutukseen.

Päivämäärä:
16/09/2017 - 09:00 - 17/09/2017 - 16:00