Mielenterveyden ensiapu 1 -koulutus 20. - 21.1.2018 Kerava

Aika:
20. - 21.1.2018 lauantai ja sunnuntai klo 10.00 - 17.00 (sis. ruoka- ja kahvitauot)

Paikka:
Sampolan hyvinvointikeskus, Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava (kurssitila: Väinämöinen/Ilmarinen)

Hinta:
Koulutus on tilaajille maksuton
Kurssilaiset saavat mielenterveys elämäntaitona -kirjan sekä kurssitodistuksen. Suomen Mielenterveysseuran Mielenterveys kuuluu kaikille -hanke on mukana hallituksen Edistetään terveyttä ja hyvinvointia sekä vähennetään eriarvoisuutta -kärkihankkeessa.

Järjestäjä:
Keravan Opisto

Ohjaajat:
koulutetut MTEA® -ohjaajat Taina Kanerva p. 040 535 5526 info@sambic.fi; www.mielellani.com
ja Anja Ryytty

Voimavaralähtöisessä koulutuksessa pohditaan mitä on hyvä mielenterveys. Käsittelemme elämänhallintaa, stressin tunnistamista, tunteita ja ihmissuhteisiin liittyviä asioita. Koulutus lisää valmiuksia kohdata kriisejä ja antaa myös tietoa mielenterveyden riski- ja suojatekijöistä.

Koulutuksen anti on monipuolinen ja ryhmätöiden kautta osallistava sekä uutta energiaa antava!
Koulutukseen voivat osallistua kaikki oman ja läheistensä mielenterveyden ylläpitämisestä kiinnostuneet.
Koulutus ei sovellu akuutissa kriisissä oleville.

Sisältö:
Mitä hyvä mielenterveys on
Tunnetaidot
Elämän monet kriisit
Ihmissuhteet ja vuorovaikutus
Elämänhallinta

Kurssi perustuu Suomen Mielenterveysseuran rekisteröityyn MTEA1 -koulutukseen.

Ilmoittautumiset 12.12.2017 klo 8.00 alkaen sekä verkossa että Sampolan Yhteispalvelupisteessä
(Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava)

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Päivämäärä: