Mielenterveyden ensiapu 1 -koulutus 24. - 25.3.2018 Riihimäki

Paikka:
Riihimäen kansalaisopisto, Puistikko 5, 11100 Riihimäki

Hinta:
Koulutus on osallistujille maksuton.
Kurssilaiset saavat Mielenterveys elämäntaitona -kirjan (arvo 30 euroa) sekä kurssitodistuksen.
Suomen Mielenterveysseuran Mielenterveys kuuluu kaikille -hanke on mukana hallituksen Edistetään terveyttä ja hyvinvointia sekä vähennetään eriarvoisuutta -kärkihankkeessa.
Huom! Mikäli ei peruuta kurssia opiston toimistoon viikkoa ennen kurssin alkua, laskutetaan 30 euroa.

Järjestäjä:
Riihimäen kansalaisopisto

Ohjaajat:
Taina Kanerva Puh. 040 535 5526 info@sambic.fi  www.mielellani.com

Ilmoittautuminen 12.12. 2017 klo 8.00 alkaen osoitteessa Riihimäen kansalaisopisto, Puistikko 5, 11100 Riihimäki tai

Voimavaralähtöisessä koulutuksessa pohditaan mitä on hyvä mielenterveys. Käsittelemme elämänhallintaa, stressin tunnistamista, tunteita ja ihmissuhteisiin liittyviä asioita. Koulutus lisää valmiuksia kohdata kriisejä ja antaa myös tietoa mielenterveyden riski- ja suojatekijöistä.

Koulutuksen anti on monipuolinen ja ryhmätöiden kautta osallistava sekä uutta energiaa antava!
Koulutukseen voivat osallistua kaikki oman ja läheistensä mielenterveyden ylläpitämisestä kiinnostuneet.
Koulutus ei sovellu akuutissa kriisissä oleville.

Sisältö:
Mitä hyvä mielenterveys on
Tunnetaidot
Elämän monet kriisit
Ihmissuhteet ja vuorovaikutus
Elämänhallinta

Kurssi perustuu Suomen Mielenterveysseuran rekisteröityyn MTEA1 -koulutukseen.

Päivämäärä:
24/03/2018 - 11:35