Mielenterveyden ensiapu 1 -koulutus 28. - 29.10.2017 Riihimäki

Mielenterveys elämäntaitona -koulutus MTEA1
28.-29.10.2017 Riihimäen kansalaisopisto (14 h)

Mielenterveys on osa kokonaisterveyttämme, josta kannattaa pitää huolta. Hyvä mielenterveys lisää hyvinvointiamme ja auttaa meitä selviytymään elämän mukanaan tuomista haasteista.

Aika:
la klo 10-17.00 ja su klo 10-17.00

Paikka:
Riihimäen kansalaisopisto, Puistikko 5, 11100 Riihimäki

Koulutuksen laajuus: 14 tuntia

Hinta:
Koulutus on osallistujille maksuton.
Osallistujat saavat Mielenterveys elämäntaitona -kirjan sekä todistuksen.
Suomen Mielenterveysseuran Mielenterveys kuuluu kaikille -hanke on mukana hallituksen Edistetään terveyttä ja hyvinvointia sekä vähennetään eriarvoisuutta -kärkihankkeessa.

Kouluttajat:
Taina Kanerva (MTEA1 -ohjaaja, aikuiskouluttaja, yritysneuvoja, yrittäjä) ja Anja Ryytty (ammattijärjestäjä, MTEA1 -ohjaaja, Metsämieli-ohjaaja, Aarrekartta-kouluttaja)
Puh. 040 535 5526 info@sambic.fi www.mielellani.com

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen viimeistään 13.10. Ilmoittautuminen alkaa 15.8. klo 11. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://opistopalvelut.fi/riihimaki tai Riihimäen kansalaisopisto, Puistikko 5, 11100 Riihimäki

Lisätiedot:
Riihimäen kansalaisopisto: http://www.riihimaki.fi/palvelut/sivistyspalvelut/kansalaisopisto/

Voimavaralähtöisessä koulutuksessa pohditaan mitä on hyvä mielenterveys. Käsittelemme arjen taitoja, stressin tunnistamista, tunteita ja ihmissuhteisiin liittyviä asioita. Koulutus lisää valmiuksia kohdata kriisejä ja antaa myös tietoa mielenterveyden riski- ja suojatekijöistä.

Koulutuksen anti on monipuolinen ja ryhmätöiden kautta osallistava sekä uutta energiaa antava!
Koulutukseen voivat osallistua kaikki oman ja läheistensä mielenterveyden ylläpitämisestä kiinnostuneet.
Koulutus ei sovellu akuutissa kriisissä oleville.

Sisältö:
Mitä hyvä mielenterveys on
Tunnetaidot
Elämän monet kriisit
Ihmissuhteet ja vuorovaikutus
Arjen taidot

Koulutus perustuu Suomen Mielenterveysseuran rekisteröityyn MTEA1 -koulutukseen.

Päivämäärä:
28/10/2017 - 10:00 - 29/10/2017 - 17:00