Mielenterveyden ensiapu 2 -koulutus 16.2. ja 23.2.2018 Suonenjoki

Haavoittuva mieli - tunnista ja tue, MTEA2 -koulutus antaa tietoa tavallisimmista mielenterveyden häiriöistä, niiden tunnistamisesta sekä auttaa kohtaamaan ihmisiä, joilla on mielenterveyden ongelmia. Koulutus rohkaisee ottamaan puheeksi vaikeitakin asioita ja ohjaamaan tarvittaessa ammattiavun piiriin

Mie­len­ter­vey­den en­sia­pu 2 -kou­lu­tus Suo­ne­joel­la

Aika: 16.2. ja 23.2.2018 klo 8.30 - 15.30

Paikka: Suonenjoen terveysasema, Sairaalapolku 5, K-kerros, kokoustila

Ilmoittautumiset viimeistään 8.2.2018 ohjaajalle; Sirkka-Liisa Immonen, puh. 044-524 7679, email: sirkkaliisaimmonen2@gmail.com tai sirkka-liisa.immonen@kuh.fi.  Koulutukseen mahtuu 15-20 osallistujaa.

Hinta: Mielenterveys kuuluu kaikille -kärkihankekoulutuksena osallistujille maksuton. Koulutukseen sisältyy oppimateriaalina kirja "Haavoittuva mieli - tunnista ja tue".

Koulutuksessa käsiteltävät teemat:

• Mielenterveys ja mielenterveyden häiriöt
  • Masennus ja ahdistuneisuus
  • Psykoosisairaudet
  • Päihteet
  • Mielenterveyden kriisit

Suomen Mielenterveysseura toteuttaa koulutuksen yhteistyössä Sisä-Savon Mielenterveysseuran ja Suonenjoen kaupungin kanssa.

Päivämäärä:
16/02/2018 - 08:30