Nuoren mielen ensiapu -koulutus 4.6.2018 Helsinki

Aika:        4.6.2018 klo 9.00 - 16.00
Paikka:     Suomen Mielenterveysseura, Mieli-koulutustila 2. krs, Maistraatinportti 4 A, 00240 Helsinki

NMEA-koulutus on tarkoitettu 7–18 -vuotiaita lapsia tai nuoria työssään tai vapaa-ajallaan kohtaaville. Koulutus soveltuu esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, nuorisotyöntekijöille, opettajille ja oppilashuoltoryhmän jäsenille sekä urheiluseurojen valmentajille.

Toteutus:

Koulutukseen kuuluu lähipäivän lisäksi 4 viikon mittainen verkko-osuus.

Koulutuksen sisältö:

NMEA-koulutuksessa tutustutaan ilmiöihin ja arjen haasteisiin, jotka vaikuttavat lasten ja nuorten mielen hyvinvointiin kuten netin käyttö, pelaaminen, koulukiusaaminen ja univaikeudet sekä perehdytään lasten ja nuorten tavallisimpiin mielenterveyden häiriöihin ja ongelmiin (mm. masennus, ahdistuneisuushäiriöt, käytöshäiriöt ja itsetuhoisuus).

Hinta:

Koulutus on osa Mielenterveys kuuluu kaikille -hanketta ja se on osallistujalle maksuton (ateriat ja matkakulut omakustanteisia)

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 14.5. mennessä. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy oheisesta esitteestä: Ilmoittautuminen

Koulutuksen tavoite:

Koulutuksen tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten mielenterveysongelmia, parantaa niiden varhaista tunnistamista, vahvistaa aikuisten valmiuksia ottaa puheeksi mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa tai huoltajien kanssa sekä tarjota tukea ja apua.

Päivämäärä:
04/06/2018 - 09:00 - 16:00
Sijainti:
Suomen Mielenterveysseura, Mieli-koulutustila, Maistraatinportti 4 A, 2. krs, 00240 Helsinki
Kohderyhmä:
Lasten ja nuorten parissa toimivat
Järjestäjä:
Suomen Mielenterveysseura, Mielenterveys kuuluu kaikille -hanke
Hinta:
Koulutus on osallistujalle maksuton.

Mirja Erlund
Kouluttaja/suunnittelija