Nuoren mielen ensiapu -ohjaajakoulutus, Mikkeli 27.-28.9.2018

Nuoren mielen ensiapu -ohjaajakoulutus 27.-28.9.2018 Mikkelissä

Nuoren mielen ensiapu® -koulutus tarjoaa tutkittua tietoa nuoren mielenterveydestä ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Vahvistaa osallistujien mielenterveysosaamista ja sitä kautta lisää aikuisten valmiuksia tarjota varhaista ja tehokasta tukea lapsille ja nuorille.

Ohjaajakoulutuksen (2 pv, yhteensä 14 h) aikana saat käytännön vinkkejä ja ideoita ryhmä- ja verkko-ohjaamiseen, pääset suunnittelemaan ja harjoittelemaan NMEA®-sisältöjen esittämistä ja saat tietoa kuinka koulutuksia käynnistetään.

Ohjaajakoulutus sopii sinulle, jos 1) olet osallistunut NMEA-peruskoulutukseen ja saanut siitä todistuksen 2) sinulla on kokemusta ryhmien ohjaamisesta 3) sitoudut toteuttamaan NMEA-koulutuksia 4) käytät sujuvasti tietokonetta.

Ohjaajakoulutus rakentuu kahdesta (14 h) lähipäivästä sekä itse toteutetusta NMEA-pilottikoulutuksesta.

Aika: to-pe, 27.-28.9.2018, klo 9-16

Paikka: Mikkelin kaupungin tilat. Tarkempi koulutustilan osoite ilmoitetaan osallistujille lähetettävässä koulutuskutsussa.

Hinta: Mielenterveys kuuluu kaikille -kärkihankekoulutuksena maksuton. Matka- ja majoituskuluista vastaavat osallistujat itse.

Ohjaaja: Mirja Erlund, Suomen Mielenterveysseura

Ilmoittautuminen: viimeinen ilmoittautumispäivä 20.9.2018.

Lisätietoja: mirja.erlund@mielenterveysseura.fi, puh. 040 143 4411

Päivämäärä:
27/08/2018 - 09:00 - 28/09/2018 - 16:00
Sijainti:
Mikkelin kaupunki. Koulutustilan osoite ilmoitetaan myöhemmin
Kohderyhmä:
NMEA-peruskoulutuksen (lähipäivä + verkkojakso) suorittaneille