Super-KOTU-ohjaajakoulutus, 21-23.2.2018, Helsinki

Super-KOTU-ohjaajakoulutukseen (3 pv, yhteensä 21 h) voivat hakea henkilöt, joilla on hyvää kokemusta työskentelystä/toimimisesta maahanmuuttajataustaisten henkilöiden kanssa sekä MTEA1, MTEA2 ja/tai KOTU-peruskoulutus. Lisäksi pääsyvaatimuksena on soveltuvuus ohjaustyöhön ja mahdollisuus toteuttaa kursseja itsenäisesti. Myös hyvät tietotekniset valmiudet ovat tarpeen.

Koulutuksen käytyään ohjaajat saavat valmiudet ohjata ja järjestää paikkakunnillaan KOTU - kohtaa ja tue, maahanmuuttajan mielenterveyden ensiapu –koulutusta (14h), joka on tarkoitettu työssään ja toiminnassaan pakolaisia ja  maahanmuuttajia kohtaaville toimijoille.

Koulutuksen  aikana osallistujat saavat käytännön vinkkejä ja ideoita ryhmänohjaamiseen, pääsevät suunnittelemaan ja harjoittelemaan KOTU-sisältöjen esittämistä sekä saavat tietoa koulutuksien järjestämiseen liittyvistä käytännön asioista.

KOTU-koulutuksille on kysyntää eri puolilta Suomea, joten toivomme osallistujia useilta paikkakunnilta.

Koulutus on maksuton.

Ohjaajat: Ritva Karila-Hietala, Suvi Piironen ja Marjo Nurmi

HUOM: KOULUTUS ON TÄYNNÄ!

Päivämäärä:
21/02/2018 - 09:00