Mielenterveyden ensiapu® 2, Hyvinkää

Mielenterveyden ensiapu®2 -koulutus tarjoaa tietoa tavallisimmista mielenterveyden häiriöistä, niiden oireista ja kohtaamisesta sekä mielenterveyden häiriöiden ensiavusta.

Mielenterveyden ensiapu® 2 -koulutus järjestetään pe 27.2. klo 16.00 - 20.30 ja la 28.2.2015 klo 9.00 - 17.00 Hyvinkäällä, Hyvinkään Seudun Mielenterveysseuran tiloissa, osoitteessa Hämeenkatu 3, B-porras.

Koulutuksessa käsitellään muun muassa:

• masennusta
  • ahdistuneisuutta
  • traumaattisia kriisejä
  • päihteiden liikakäyttöä
  • itsetuhoisuutta
  • psykoottisuutta

Koulutuksessa harjoitellaan puheeksi ottamista ja annetaan valmiuksia avun tarjoamiseen sekä hoitoon ohjaamiseen. MTEA®2 on ympäri maailmaan levinnyt, alun perin australialainen koulutus, joka on suomennettu ja muokattu Suomen olosuhteisiin sopivaksi. Koulutusta on uudistettu lisäämällä siihen uutena teemana kokemusasiantuntijoiden käyttö mielenterveystyössä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Marjatta Mensonen
marjatta.mensonen(at)hymise.fi tai 040 848 2048

Ohjaaja: Maritta Mensonen

Päivämäärä:
27/02/2015 - 16:00
Sijainti:
Hyvinkään Seudun Mielenterveysseura, Hämeenkatu 3, B-porras
Järjestäjä:
Hyvinkään Seudun Mielenterveysseura
Koulutuksen yhteyshenkilö:
Maritta Mensonen, maritta.mensonen@hymise.fi tai 040 848 2048
Hinta:
94 € (hintaan ei lisätä arvonlisäveroa). Oppikirja sisältyy kurssin hintaan.