Mielen hyvinvointia yrittäjälle – Yrittäjien vertaistukiryhmä, Lahti

Yksin- tai pienyrittäjä,

investoi pieni hetki kuukaudessa itseesi! Aloitamme yrittäjien vertaistukiryhmän Lahden Seudun kriisikeskuksella 15.4.2019. Pysähtyminen kiireen keskellä ja kokemusten jakaminen luottamuksellisessa ilmapiirissä antaa eväitä parempaan jaksamiseen ja läsnäoloon, tehokkaampaan ajatteluun ja työntekoon.

Sinä olet yrityksesi tärkein pääoma. Sinun jaksamisesi näkyy suoraan yrityksesi ja läheistesi hyvinvoinnissa.

Yrittäjien vertaistukiryhmän ajatuksena on, että mielenterveys on voimavara, jota voi treenata ja kehittää. Saat mielenterveyden taitoja, tietoa ja työkaluja, jotka auttavat vahvistamaan hyvinvointia.

Aika:                                   Ryhmä kokoontuu 1x /kk maanantaisin klo 17-19, 15.4., 13.5., 10.6. (jatkuu syksyllä)

Paikka                                 Lahden Seudun kriisikeskus, Saimaankatu 9 A 10, 2. krs.

Ryhmänohjaajat                Maarit Suokas ja Minna Turunen

• Ryhmä on maksuton
  • Mukaan mahtuu max 10 yrittäjää, osallistujat haastatellaan ennen ryhmän alkua
  • Ryhmän järjestää yhteistyössä Lahden Seudun Kriisikeskus ja Päijät-Hämeen Yrittäjät
  • Ryhmä on voimavarakeskeinen, ei sovi akuutissa kriisissä oleville

Ilmoittautuminen 1.4.2019 mennessä: ilmoittautumiset@lahdenkriisikeskus.fi

Kerro lyhyesti omasta tilanteestasi, tämän hetkisestä voinnistasi, vertaistukiryhmään liittyvistä tarpeistasi/toiveistasi sekä arvioi mahdollisuuksiasi sitoutua vertaisryhmätoimintaan.

Minna Turunen, kriisityöntekijä, Päijät-Hämeen Mielenterveysseura ry

0503200560, minna.turunen@lahdenkriisikeskus.fi