Mielenterveys-lehti

Mielenterveys-lehti ei ilmesty 2018 jälkeen. Uusia sisältöjä julkaistaan Mielenterveysseura.fi-sivustolla.

Mielenterveysseura julkaisi Mielenterveys-lehteä vuodesta 1961 vuoteen 2017. Toimituspolitiikkaa ohjasivat seuran toiminnan linjaukset.  Lehti teki 2010-luvulla näkyväksi mielenterveyttä sekä sen yhteiskunnallisia ulottuvuuksia seuran jäsenistölle, alan toimijoille ja mielenterveyden edistäjille, päättäjille ja medialle.

Mielenterveys-lehti herätti keskustelua mielenterveydestä; niin mielenterveyden edellytyksistä yhteisössä ja yhteiskunnassa kuin yksilön selviytymiskeinoista arjessa ja ihmissuhteissa.

Lehteä kustansi SMS-Tuotanto Oy: Aikakausmedian ja Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n jäsen.

Mielenterveys-lehti myös digilehtenä 5,90 € / numero
Vanhoja digilehtiä on ostettavissa tästä 5,90 € / numero