Laskutusosoite

Suomen Mielenterveysseura ry vastaanottaa laskut ensisijaisesti verkkolaskuina.

Laskussa tulee olla viitetietona tilaajalta saatu tilausviite tai tilaajan nimi. Näin menetellen laskut ohjataan oikealle käsittelijälle. Laskut joissa viitetietoja ei ole, palautamme laskun lähettäjälle.

Verkkolaskuosoite

Verkkolaskuosoite: 003702022254
Y-tunnus: 0202225-4
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126

Lasku sähköpostitse

Laskut tulee lähettää PDF-muodossa osoitteeseen:
invoice-02022254@kollektor.fi

•     Lasku lähetetään sähköpostin liitetiedostona PDF-tiedostona
  •     Yksi lasku per tiedosto joka sisältää yhden laskun kaikki sivut.
  •     Sähköpostiviesti voi sisältää useamman laskun, eli erillisen pdf-tiedoston. Kaikilla tiedostoilla tulee olla oma nimensä.

Lasku postitse

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme toimittamaan paperiset laskut osoitteeseen:

Suomen Mielenterveysseura ry
02022254
80020 Kollektor Scan

• Numerosarjan 02022254 tulee olla mukana jokaisen laskun osoitekentässä, jotta lasku voidaan tunnistaa oikealle yritykselle kuuluvaksi. Mikäli osoite on vain kuoressa, ei skannauksen jälkeen vastaanottajaa enää voida tunnistaa.
  • Käytä tekstissä mieluiten vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
  • Lähetä skannausosoitteeseen ainoastaan laskuja. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan.
  • Älä käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.