Mental Health Art Week 2014

Suomen ensimmäinen Mental Health Art Week – Hyvää mieltä kulttuurista –toimintaviikko järjestettiin 19.-25.5.2014. Viikon aikana 37 paikallista mielenterveysseuraa toteutti yhdessä Suomen Mielenterveysseuran ja yhteistyö- kumppanien kanssa yli 100 kulttuuritapahtumaa eri puolella Suomea.

Mental Health Art Weekin (MHAW) järjestämisellä haluttiin tuoda kulttuuri ja taide esille mielen voimavaroja vahvistavana ja kaikille yhteisinä asioina. Viikon tapahtumat näyttivät, miten moninaista kulttuuria on olemassa ja kuinka yhdessä järjestämisen ilo välittyy myös yleisölle. Paikalliset mielenterveysseurat saivat tapahtumaviikon myötä myös oivan tilaisuuden tuoda omaa toimintaansa esille paikkakunnallaan.

Lataa
Laajuus: