Mental Health Art Week 2018: Kokemuksia kulttuurista

Taidetta yli rajojen

Mental Health Art Week, eli MHAW-toimintaviikon 21.-27.5.2018 teemana on monikulttuurisuus ja monimuotoisuus. Teema tarjoaa mahdollisuuksia tutustua eri kulttuureiden taiteeseen, yhteisöllisyyteen ja tapoihin vaikuttaa hyvinvointiin. MHAW-viikolla Helsingissä järjestetään kulttuuri- ja taidetapahtumia Lapinlahden Lähteellä. Myös paikalliset mielenterveysseurat ympäri Suomen järjestävät MHAW-tapahtumia omilla paikkakunnillaan.

MHAW Basaari

Lapinlahden Lähteellä Basaari -tapahtumassa sunnuntaina 20.5. klo 12-17 ohjelmassa mm. Maahanmuuttajan poika -monologiesitys, Salainen metsäni -elokuva, Uusia suomalaisia -valokuvanäyttely. Lisäksi työpajoja, näyttelyitä ja esityksiä eri järjestäjiltä.

MHAW Basaarin tapahtumasivu ja koko ohjelma Facebookissa.

Myös paikalliset mielenterveysseurat ympäri Suomen järjestävät MHAW-tapahtumia omilla paikkakunnillaan. Listaus tapahtumista ilmestyy huhtikuun lopussa. Stay tuned!

Kokemuksia kulttuurista -päivä

Lapinlahden Lähteellä 22.5. klo 16-20. Ilmoittaudu / ilmoita ryhmä päivän tapahtumiin ennakkoon kirsi-marja.moberg@mielenterveysseura.fi

Ohjelmassa klo 17-19 Miitin ja Resonaarin Language & Music workshop. Riimitellään suomea ja arabiaa ja soitellaan yhdessä kuvionuoteilla. Miitti

Klo 18-20 Tarinateatteri Kapriisin avoin improvisaatio teatteri, teemana kohtaamisia. Ohjaaja, muusikko ja näyttelijät luovat arvostavan tilan, jossa yleisön tarinat - niin tavalliset kuin epätavallisetkin, vaikeat kuin riemastuttavastkin - tulevat kuulluiksi ja esitetään improvisaation keinoin. Ei kielirajoitteita. Kapriisi

Auki myös Kahvila Lähde klo 11-18

Mental Museum klo 12-18

Uusia suomalaisia -valokuvanäyttely Venetsia rakennuksessa klo 12-18

Leikkipäivä

23.5. klo 11.30-14. Leikkipäivä -tapahtuma ennakkoon ilmoittautuneille koululuokille ja päiväkotiryhmille Lapinlahden Lähteellä. Lisää Mannerheimin Lastensuojeluliiton luotsaamasta Leikkipäivästä täältä.

Päivämäärä:
Maanantai, 21 toukokuu, 2018 - 08:00 - Sunnuntai, 27 toukokuu, 2018 - 19:00
Sijainti:
Koko Suomi
Järjestäjä:
Suomen Mielenterveysseura, paikalliset mielenterveysseurat ja yhteistyökumppanit

Kirsi-Marja Moberg
Suunnittelija