Mental Health Art Week 2018: Kokemuksia kulttuurista

Taidetta yli rajojen

Mental Health Art Week, eli MHAW-toimintaviikon 21.-27.5.2018 teemana on monikulttuurisuus ja monimuotoisuus. Teema tarjoaa mahdollisuuksia tutustua eri kulttuureiden taiteeseen, yhteisöllisyyteen ja tapoihin vaikuttaa hyvinvointiin. MHAW-viikolla Helsingissä järjestetään kulttuuri- ja taidetapahtumia Lapinlahden Lähteellä.

Basaari Lapinlahden Lähteellä

Lapinlahden Lähteellä Basaari -tapahtumassa sunnuntaina 20.5. klo 12-17 ohjelmassa mm. Maahanmuuttajan poika -monologiesitys, Salainen metsäni -elokuva, Uusia suomalaisia -valokuvanäyttely. Lisäksi työpajoja, näyttelyitä ja esityksiä eri järjestäjiltä. Tapahtumista tulossa lisätietoja pian!

Myös paikalliset mielenterveysseurat ympäri Suomen järjestävät MHAW-tapahtumia omilla paikkakunnillaan. Listaus tapahtumista ilmestyy maaliskuussa. Stay tuned!

Päivämäärä:
Maanantai, 21 toukokuu, 2018 - 08:00 - Sunnuntai, 27 toukokuu, 2018 - 19:00
Sijainti:
Koko Suomi
Järjestäjä:
Suomen Mielenterveysseura, paikalliset mielenterveysseurat ja yhteistyökumppanit

Kirsi-Marja Moberg
Suunnittelija