Mental Health Art Week 2019

MHAW - Mental Health Art Week on täällä taas!

Hyvän mielen kulttuuri- ja taidetapahtumaviikko järjestetään kuudetta kertaa toukokuussa 20.-26.05.2019. Tänä vuonna MHAW keskittyy muutaman suuremman tapahtumakokonaisuuden toteuttamiseen.

”Taiteessa kaikki tunteet ovat hyväksyttyjä ja oikeita, myös siksi taide lisää mielen hyvinvointia.”

Toimintaviikko alentaa kynnystä keskustella mielenterveydestä ja sen merkityksestä niin yksilöille kuin yhteisölle. Viikon aikana paikalliset mielenterveysseurat yhteistyökumppaneineen järjestävät mielen hyvinvointia pohtivia, tulkitsevia ja edistäviä kulttuuri- ja taidepainotteisia tapahtumia ympäri Suomen.

Tänä vuonna tapahtumia järjestetään Forssassa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Iisalmessa, Joensuussa, Kemissä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lohjalla, Porissa, Rovaniemellä, Suonenjoella ja Viitasaarella. Tarkemmat tiedot tapahtumista julkaistaan pian.

Mental Health Art Week
FacebookissaTwitterissä. ja Instagramissa häshtäg #MHAW #hyväämieltäkulttuurista

Mental Health Art Week -raportit 201420152016 ja 2018.
MHAW osana Suomen Mielenterveysseuran juhlavuotta 2017.

Yhdessä 4ever

Tänä vuonna MHAW ja Mielinauha yhdistävät voimansa. MHAW:n ja Mielinauhan yhteinen viesti on, että jokainen meistä voi olla mukana rakentamassa mielenterveyden turvaverkkoa.

Välittäminen ja toinen toistemme tukena oleminen näkyy myös vihreän nauhan viestissä: Yhdessä 4ver. Tule siis mukaan keräämään elämyksiä kulttuurin parista ja samalla rakentamaan mielen turvaverkkoa yhdessä kampanjaa tähdittävän laulaja ja biisintekijä Ellinooran kanssa!

Mielinauha-keräyksellä kerätään varoja mielenterveyden tukemiseksi ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamiseksi.

Päivämäärä:
Maanantai, 20 toukokuu, 2019 - 07:00 - Lauantai, 25 toukokuu, 2019 - 19:00