Uskalla kysyä itsemurha-ajatuksista – miten ottaa puheeksi?

Live-lähetys Allergiatalolta kello 12 alkaen Youtube-kanavallamme. Tallenne on katsottavissa jälkeenpäin sivuillamme.

Tervetuloa 11.9. klo 12-16 maailman itsemurhien ehkäisypäivän seminaariin, joka on suunnattu nuorisotyön ammattilaisille. Päivän puheenvuoroissa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

• Itsetuhoisuuden puheeksiottaminenkriisityöntekijä Harri Sihvola, Suomen Mielenterveysseura
  • Mitkä tekijät liittyvät nuorten itsemurhiiin? – professori Mauri Marttunen, Helsingin yliopisto
  • Itsemurhayrityksestä selviytyneen nuoren kokemuspuheenvuoro
  • Itsemurhaan kuolleen nuoren läheisen puheenvuoro

Tilaisuuden järjestävät Suomen Mielenterveysseura ja Surunauha ry, joka tarjoaa vertaistukea itsemurhan tehneiden läheisille. Tilaisuus on maksuton.

Tapahtumapaikkana on Allergiatalo, Paciuksenkatu 19, Helsinki.

Huom! Seminaari on täynnä. Peruutuspaikkoja sekä lisätietoja tapahtumasta voi kysyä sähköpostitse osoitteesta raija.saksa@mielenterveysseura.fi tai puhelimitse numerosta 09-413 50 510.

Seminaari on katsottavissa livenä sekä tapahtuman jälkeen Youtubesta Mielenterveysseuran kanavalta.

Päivämäärä:
Maanantai, 11 syyskuu, 2017 - 12:00 - 16:00