Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoitus on kaunis tapa auttaa.

Voit halutessasi muistaa rakkaimpiesi ohella myös Suomen Mielenterveysseuraa testamentissasi.

Testamenttilahjoituksesi avulla yhä useampi saa tulevaisuudessa mahdollisuuden hyvään mielenterveyteen sekä tarvittaessa kriisiapua vaikeassa elämäntilanteessa.

Pienikin testamenttilahjoitus on arvokas. Voit osoittaa Suomen Mielenterveysseuralle koko omaisuutesi tai haluamasi osan siitä. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme joudu maksamaan testamenttilahjoituksista perintöveroa.

Suosittelemme aina lämpimästi kääntymään testamentti- ja perintöasioihin erikoistuneen juristin puoleen. Näin voit varmistua siitä, että tahtosi aikanaan toteutuu toivomallasi tavalla.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, jos haluat kuulla lisää testamenttilahjoittamisesta ja testamentin laatimisesta. Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään.

Yhteydenottopyyntö

Autan sinua mielelläni testamenttilahjoittamiseen liittyvissä asioissa.

Jari Lallinaho
Hallintojohtaja
+358 40 648 6860

Suomen Mielenterveysseuran keräyslupa: RA/2017/1140 voimassa 1.1.2018 - 31.12.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.