Keskusteluapua itsemurhayrityksen jälkeen

Suomen Mielenterveysseuran SOS-kriisikeskus Helsingissä, Kuopion kriisikeskus ja Kriisikeskus Mobile Seinäjoella tarjoavat tukea itsemurhaa yrittäneille. Ajan varaamiseen ei tarvita lähetettä. Keskustelut ovat maksuttomia.

Keskustelun tavoitteena on ehkäistä uusia itsemurhayrityksiä ja vähentää itsemurha-alttiutta. Keskusteluissa itsemurhayritystä ja -kriisiä käsitellään mahdollisimman pian itsemurhayrityksen jälkeen. Muu mahdollinen hoito tai tuki ei estä keskusteluihin osallistumista.

Ajan varaaminen vastaanotolle:

puhelimitse Helsingissä:
0800 98 030 (ma–pe klo 9–17)
SOS-kriisikeskus, Maistraatinportti 4 A 4 krs, Helsinki

puhelimitse Kuopiossa:
(017) 262 77 33 (ma-pe klo 8–20)
tai kriisityöntekijä 040 508 9099 (tavoitettavissa kolmena arkipäivänä viikossa. Yhteydenottopyynnön voi jättää muina aikoina sähköpostilla tai puhelimen vastaajaan)
Kuopion kriisikeskus, Suokatu 27, Kuopio

sähköpostitse: linity@mielenterveysseura.fi tai postittamalla yhteystietosi oheisella lomakkeella.

Juha Metelinen
Kriisityöntekijä