Muut ryhmät

Vertaistukiryhmä syöpään sairastuneiden puolisoille keväällä 2018

Yhteistyössä Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen kanssa järjestetään vertaistukiryhmä syöpään sairastuneiden puolisoille.

Tavoitteena on vahvistaa osallistujien voimavaroja ja toimintakykyä, antaa tukea vaikeuksien kohtaamiseen ja parantaa mielialaa. Ryhmä mahdollistaa kokemusten, ajatusten ja tunteiden jakamisen muiden samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Aika: Ryhmä alkaa 27.2.2018. Kertaviikkoisia kokoontumisia on 9 sekä lisäksi yksi ryhmän kanssa sovittu jatkotapaaminen. Ryhmä kokoontuu tiistaisin kello 14.00 - 16.00

Paikka: Ryhmä kokoontuu Suomen Mielenterveysseuran SOS-kriisikeskuksessa, Maistraatinportti 4 A, 4krs.

Hakea voit sähköisen haun kautta, klikkammalla "HAE TÄSTÄ".

ESITE | HAE TÄSTÄ

ETELÄ-SUOMEN SYÖPÄYHDISTYS

SYÖPÄJÄRJESTÖT

Vertaistukiryhmiä Vihdin kriisikeskuksen järjestämänä

• Omaisryhmä Mielenterveyskuntoutujien omaisille ja läheisille
  • Vanhemmuusryhmä
  • Toivon Paikan juttutupa - Toivon Paikka on avoin matalankynnyksen kohtaamispaikka kaikille ja kaikenikäisille Nummelan seurakuntakeskuksessa

Kaikista näistä ryhmistä löydät lisätietoa täältä.