Hyvää mieltä kulttuurista - tapahtuma Kemissä

Kutsumme sinut mukaan Hyvää mieltä kulttuurista - tapahtumaan Torstaina 16.5.2019 klo 12 - 15 Kemin Kulttuurikeskukseen. Tapahtuman teemoina ovat ikääntyvien osallistuminen, yhteisten kulttuurikokemuksien jakaminen ja mielen hyvinvoinnin edistäminen.

Oletko kaivannut yhteisöllistä toimintaa? Kiinnostavatko alueesi kulttuuritarjonta ja ikääntyvien toimintamahdollisuudet? Jos vastasit kyllä, ehkä tai en tiedä, tapahtuma on tarkoitettu juuri sinulle.

Jos sinulla on ystävä, sukulainen, tuttava, joka kaipaisi kaveria ja seuraa sekä vähän innostusta ja kannustutusta osallistuakseen tapahtumiin, niin otathan hänet mukaan!

Aika: Torstaina 16.5.2019 klo 12 - 15
Paikka: Kemin Kulttuurikeskuksen aula, Marina Takalon katu 3, 94100 Kemi

Ohjelmassa:

• Lauluesityksiä
  • Elämä kukittaa ja kivittää, Siiri Magga-Miettunen
  • Tarinoita kahvikupeista Iiris Cafessa
  • Myönteinen muistelu tuottaa runoja -piste
  • Kemin historiallinen ja taidemuseo esittelyjä
  • Keskuudessamme iloitsee myös Klovneja
  • Paikallisten yhdistyksien esittelypisteitä

Tapahtumassa on kahvitarjoilu

Ympäristöä säästääksemme ja Kirkkonummen Marttojen tapaan, tuo lempikahvikuppisi mukana. Tarjolla on munkkikahvit. Kokoamme tapahtumassa kuppien tarinoita.

Paikallisyhdistykset ovat mukana esittelemässä toimintaansa ja osa heistä on kattanut esittelypöytänsä kahvitarjoiluteemalla. Tule ja äänestä paras kattaus.

Lisätietoa: Sinikka Kähkönen puh. 040 770 3009.

Tilaisuus on maksuton, vapaa pääsy.

Lämpimästi tervetuloa!