Voi hyvin! -päivä Arttelissa

Tule Artteliin voimaan hyvin!

Voi hyvin! -päivä järjestetään tänä vuonna Tampereella Arttelissa tiistaina 21.5. Useiden eri järjestöjen yhteistyönä luotu ohjelma sisältää monipuolista hyvinvointia tukevaa toimintaa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Ohjelma ja aikataulu:

Klo 12-16 välisen ajan kestävä ohjelma

• Avoin ja ilmainen kuntosali (0 krs.)
  • Biljardinpeluuta (0 krs.)
  • Järjestöjen tori -tule tutustumaan eri järjestöjen toimintaan (autotalli sisäpihalla)
  • Juttutupa - FinFamin kokemusasiantuntija tavattavissa (Kahvila Paulikki)
  • Tuunauspaja, jossa voi tehdä itselleen keväisen asusteen ja osallistua yhteisötaideteoksen luomiseen (2krs. Pistokas)
  • Käytäväcurling, puristusvoiman mittaus ja aivopähkinät (3 krs.)

Klo 12 alkaen

• Klo. 12-12:20 Väärän väriset tapetit -bändi (sisäpiha)
  • Klo. 12:20-13:10 Teollinen Tammela -kävely (lähtö sisäpihalta)
  • Klo. 12-15 Yhteisökäsityöteos ja maalauspaja (0 krs. Pohja)

Klo 13 alkaen

• Klo. 13-16 Sirkuskahvila yhteisötila KUULUssa  (0 krs.)
  • Klo. 13-15 Intialainen päähieronta  (2krs. Tohveli)
  • Klo.13:30 Yleisöluento: Mielenterveydenhäiriöt ja läheisen näkökulma, FinFami. (2. krs avointila)
  • Metsämieli -työpaja Klo. 13:30-14, 14-14:30 ja 14:30-15 (Jeesin tiloissa)

Klo 14 alkaen

• Mielen kuntosali -nurkkaus klo. 14-16 (2 krs. Tohveli)

Klo 15 alkaen

• Klo. 15-17 Diskohuumaa, Musiikista vastaa DJ Ultra (0 krs. Pohja)

Lisäksi kutsumme yhdistykset ja järjestöt mukaan tapahtumaan avoimelle järjestötorille, jossa on mahdollisuus esitellä omaa toimintaansa Arttelin sisäpihalla. Ilmoittautumiset järjestötorille: laura.annala@artteli-ry.fi

Katso myös Facebook -sivumme sekä tapahtuman mainos!

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot: laura.annala@artteli-ry.fi/ 050 447 1030

Tapahtuman järjestää: Artteli-kumppanuusyhdistys ry, A-Kilta, A-Klinikka, Elokolo (EHYT ry), Silta-Valmennusyhdistys ry, Suomen Erityisherkät ry, Finfami ry, Mielen ry, Mielikahvila (Mielenterveysseura), Miessakit ry, Nextiili-paja, Nääsville ry, Sirkus Fokus (A-Kilta), Tampereen Sydänyhdistys ry, Tampereen Kulttuuripaja Virta (Sosped-säätiö) ja Tampereen kaupungin Kulttuuriluotsit.