Tulka-sovelluksesta ilmaiset puhelut arabian- ja englanninkieliseen kriisipuhelimeen

Uutiset

Arabian- ja englanninkielinen kriisipuhelin on saanut 15. heinäkuuta oman mobiilisovelluksen, johon voi soittaa netin välityksellä ilmaiseksi.

Tulka-sovelluksen voi ladata Playstoresta tai Applestoresta. Sisäänkirjautuminen tapahtuu kriisipuhelimen käyttäjätunnuksella mieli ja salasanalla mieli, molemmat pienellä alkukirjaimella kirjoitettuna. Näiden jälkeen puhelu yhdistyy kriisityöntekijälle.

Arabian- ja englanninkielinen kriisipuhelin vastaa numerossa 040 195 8202. Päivystysajat ovat maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina kello 11-15, ja keskiviikkona kello 18-22. Kriisipuhelimeen voi soittaa myös Whatsappin tai Viberin välityksellä.

Maaliskuussa käynnistynyt arabian- ja englanninkielinen kriisipuhelin päivystää läpi kesän. Kaikki puhelimessa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia ja nimettömiä.

Arabiankieliset verkkosivut www.mielenterveysseura.fi/azma