Valtakunnallinen mielenterveyspalkinto toimittaja Tiina Merikannolle

Uutiset

Tiina Merikanto on tehnyt näkyväksi mm. mielenterveyskuntoutujien, muistisairaiden ja iäkkäiden ihmisten sekä heidän läheistensä elämää ja käsitellyt heidän fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvointinsa edistämistä.

Merikanto on keskittynyt erityisesti sosiaali- ja terveysalan kysymyksiin Ylen Ajankohtaisessa Kakkosessa ja Silminnäkijä-ohjelmasarjassa.

Hän on saanut kiitosta siitä, että hänen toimittamansa dokumentit perustuvat pitkäjänteiseen asioiden seuraamiseen ja asiantuntemukseen sekä osoittavat laajojen kokonaisuuksien hallintaa.

Valtakunnallisen mielenterveyspalkinnon luovuttaa Tiina Merikannolle Mielenterveysseuran puheenjohtaja, tohtori Pentti Arajärvi Maailman mielenterveyspäivän tapahtumassa 10.10. kello 13.30 Helsingin rautatieasemalla.

Suomen Mielenterveysseura on jakanut Valtakunnallisen mielenterveyspalkinnon vuodesta 1994. Palkinto myönnetään henkilölle tai yhteisölle, joka on edistänyt ihmisten henkistä hyvinvointia ja tukenut mielenterveyttä varsinaisen mielenterveystyön ulkopuolella. Palkinnon ovat saaneet muun muassa elokuvaohjaaja Arto Halonen, näyttelijä Jussi Lehtonen, köyhyystutkija Jouko Karjalainen, rouva Tellervo Koivisto ja Työttömien valtakunnallinen yhdistys.