Sitouttavan some-viestinnän perusteet -työpaja Tampereella 3.6.

Sitouttavan some-viestinnän perusteet -työpaja paikallisten mielenterveysseurojen someviestijöille

• Järjestämme Tampereella työpajan paikallisten mielenterveysseurojen someviestijöille.
  • Saat ideoita koukuttavan sisällön tuottamiseen ja ymmärrät organisaation tavoitteellisen someviestinnän perusteet.
  • Työpaja on tarkoitettu Pirkanmaan lähialueen paikallisten mielenterveysseurojen someviestintään osallistuville, uusille ja vanhoille toimijoille.
  • Ilmoittautuminen 14.5. mennessä

Aika ja paikka

Maanantaina 3. kesäkuuta 2019 klo 16.15-20.30
Kriisikeskus Osviitta, Sorinkatu 4 c, 2. krs, Tampere (käynti sisäpihalta)

Työpajan vetäjä: Tiina Svensk

Ennakkotehtävät

Työpaja sisältää ennakkotehtäviä, jotka auttavat orientoitumaan aiheeseen ja määrittelemään seuran some-tavoitteita. Tehtävät lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Tehtävien palautuspäivä on 24.5. Varaathan aikaa ennakkotehtävien tekemiseen.

Ilmoittaudu mukaan ja saa potkua seuranne someviestintään!

Sitovat ilmoittautumiset 14. toukokuuta mennessä Webropolissa

• Mukaan mahtuu yhteensä n. 15 hlöä. Suomen Mielenterveysseura tarjoaa työpajan, kahvit ja pientä iltapalaa.
  • Korvaamme matkat Seuralaisen käsikirjassa mainittujen ehtojen mukaisesti.

Palautetta aiemmasta työpajasta:

”Kouluttaja oli asiantunteva. Saimme jakaa kokemuksia ja oppia toisiltamme mukavassa ilmapiirissä.”

”Aina kiva saada vinkkejä millä saa ihmiset koukkuun omiin sivuihin.”

”Saimme vahvistusta, että someviestintää tulee myös suunnitella. Otimme heti ideoita käyttöön.”

Päivämäärä:
03/06/2019 - 16:15